Villkor & Info

Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

KID YSTAD 
www.kidystad.se
Telefonnummer: +4676 881 06 06
E-postadress: info@kidystad.se
Organisationsnummer: 900425-0040

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms. Vi reserverar oss för fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar. 

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Klarna Checkout
  Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.
 • Apple Pay / Google Pay / Shop Pay
 • Visa / Mastercard / AMEX
Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • Fraktfritt på köp över 500 kr.
 • Fraktavgift 49 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige.
 • Leverans inom 1-3 dagar. Vi skickar med Postnord. 
 • Du kan även hämta din order i vår butik (vanligtvis 2 h efter beställning.) 
Lägger du din beställning innan kl 13 så försöker vi alltid att skicka samma dag. (Gäller helgfria vardagar)

  Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 1-4 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vid vissa högtider och kampanjer kan det förekomma leveransförseningar, så som jul, Black Friday, lagerrea. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund, gällande leveransförseningar och skador som är orsakade av postoperatören.

  Observera att ditt paket ligger hos ombud i 7 dagar. Ej uthämtade paket skickas tillbaka till oss och vi har rätt att debitera dig på 200 kr. 

  Returer

  Returer sker på din egen bekostnad utom när artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Byte till annan storlek med samma artikel byter vi utan kostnad. Kontakta oss alltid vid en eventuell retur, så skickar vi retursedel på mail. 

  Returer skickas till:
  Kid Ystad 
  Stora Östergatan 23 
  271 34 Ystad

   

  14 dagars öppet köp

  Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning meddela oss, info@kidystad.se. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. Notera att ångerrätten gäller inte på varor som har använts, varor med bruten försegling eller varor som saknar prislapp/märkeslapp. Av hälso- och hygeinskäl kan inte nappar eller nappflaskor och håraccessoarer returneras.

  Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

  Återbetalning

  Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. 

  Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

   

  Varulager

  Alla produkter som finns på sidan ska finnas i lager. Kan ibland hända att lagersaldo diffar och en viss produkt kan vara slut. Skulle det hända efter du genomfört din beställning, meddelar vi dig omgående. Därefter tas produkten/ordern bort och du har möjlighet att byta till annan vara eller häva köpet helt. 

  Integritetspolicy

  När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.